Personlig assistans.
Så som du vill ha den.

Med glimten i ögat och hjärtat på rätta stället gör vi livet enklare för dig. Vi strävar alltid efter att du ska få ett så självbestämmande liv som möjligt och du ska få en glädjerik vardag, så som du vill ha den. Det är viktigt för oss att du har en personlig assistent som du trivs med, att du känner trygghet och att kommunikationen fungerar. Vi tror att personkemin mellan dig och din assistent leder till den bästa assistansen och det vet du inte förrän du har provat. Hos oss kan du känna dig trygg och vi erbjuder kostnadsfri hjälp av våra jurister i situationer där din rätt till personlig assistans ifrågasätts.

SÅ HÄR TÄNKER VI PÅ ÖSTERLEN ASSISTANS:

Vi gör saker
på vårt sätt

Vi är stolta över den assistans vi erbjuder. Det handlar om att ge dig de rättigheter du har rätt till. Dessa saker är viktiga för oss:

MATCHNING Vi lägger en väldig kraft på att hitta rätt personlig assistent till dig. För det är här grunden till en bra assistans börjar. Det handlar om kunskap och personlig kemi. För det är väldigt viktigt att du och din personliga assistent gillar varandra.

TILLGÄNGLIGHET Är vi inte tillgängliga så kan vi inte reagera och agera på det som måste förbättras. För att förbättras och förändras måste saker och ting göras hela tiden. Inte för sakens skull utan för att assistansen är uppbyggd för att assistera dig.

RÄTTIGHETER Vi vet hur man tar sig fram och ser till att hitta de rättigheter som finns. Det mesta vet vi men ibland tar vi hjälp av den expertis som krävs. All vår juridiska hjälp är alltid helt kostnadsfri.